Sabtu, 29 Disember 2018

Cutebook rm 30 - 44 pages gambar

Assalamualaikum..Selamat malam..Malam ni sambil-sambil study tadi.Lepas tu rasa macam nak relax sekejap.So rabia nak menulis blog lah.

Pada hari bulan 12.12.18 rabia order cutebook. Banyak juga gambar rabia dalam tab ni. So rabia ingat nak cutebook kan je lah sebanyak 44 pages gambar.

44 pages gambar ni berharga rm 30.00 - Order from DK digital king kuala terengganu ni je. 

Alhamdulillah semua gambar ada . Gambar kenangan blog,kawan-kawan seuniversiti,wedding kawan.Gambar rabia pun ada.Rabia kan kuat selfie.Heheh.Wajib lah ada gambar rabia . Gambar raya pun ada juga.





Yang paling penting gambar painting from kak cahaya diana wajib dicutebook kan jugakk. 

Ini adalah contoh gambar cutebook.Bukan photobook ye. Cutebook.

Banyak lagi gambar tu.. 44 keping gambar. Tapi cantik buku gambar ni kan.. Kecil molek je. 

Selama ni rabia cuci gambar je. 1 album je rabia ada.Tu pun semua gambar dah cuci.. Kadang-kadang beli frame jugak.Hias gambar cantik-cantik dalam frame.

Tapi rabia macam nak kelainan sikit kan.Bosan jugak asyik cuci gambar je. Sebab tu rabia nak cutebook ni.

Maybe lepas ni photobook pulak kot. Tak puas melihat gambar-gambar ni dalam cutebook.

Comel lah buku ni. Nama pun cutebook kan.. Dahlah tadi rabia start berselfie.

Nak kena photobook ni.Kalau gambar banyak sangat sampai 70 pages. Boleh lah diphotobook kan..

Maklumlah rabia ni sejenis pantang melihat kamera.Mesti nak selfie lah kalau dah tengok kamera tu. 

Kalau boleh satu album/photobook semua nak ada gambar selfie semuanya .. 

Next year,rabia nak buat photobook kot. Tahun depan kan raya tahun 2019..Mestilah gambar raya nak selfie banyak-banyak kan. 
Gambar raya lagilah banyak..Kenangan bergambar dengan tetamu yang datang ke rumah tu. 


DK Digital King
WISMA MEXTEC
No.35, Pusat Perniagaan KT Prima,
Jalan Sultan Sulaiman 
20000 Kuala Terengganu
Terengganu Darul Iman

14 ulasan:

  1. Oo..suka ek. Akak pilih² juga nak buat buku ala-ala Photobook ni

    BalasPadam
  2. Wow cutebook, ala-ala photobook gak eh.. nice !
    Nak tengok lagii gamboo.ehheehe... semua muka surat blank colour putih ehhh

    BalasPadam
  3. Cutenya. Suka tengok cover :)

    BalasPadam
  4. Akak pun kena buat jugaklah macam Rabia buat ni. Gabr banyak tapi simlan je dalam handphone .

    BalasPadam
  5. terbaek.. gambar kenangan.. :)

    BalasPadam
  6. macam best je... menarik gambar akak hehehehe

    BalasPadam
  7. wahhh comelnyaaa photobook! nak jugakkk lah tempah!

    BalasPadam
  8. mmg cute sgt sama cute ngan tuannya

    BalasPadam
  9. Memang cute cutebook tu rabia :)

    BalasPadam
  10. first time akak dgr pasal cutebook.
    photobook akak da buat beberapa.
    ada lagi 2 utk dibuat.
    and nak print gambo 4r.

    BalasPadam