Jumaat, 28 Disember 2018

Tudung bawal

Assalamualaikum.Hai u all. Rindu Rabia tak? Hehe. Hari ini Rabia pakai tudung bawal .

Rasa macam ayu je pakai tudung bawal ni. Hehe. Nampak kemas je pakai tudung bawal ni.Nanti Rabia send pic kat entry ini ya.






Comel tak? Hehe. Rabia sekarang selesa pakai tudung bawal. Senang pakai. Mudah je pakai. Kalau shawl memang berbelit - belit lah Rabia pakai. Melainkan instant shawl . 

Tudung ni tak gosok pun hehe. Tak sempat gosok tudung ni. Last minute ayah call ajak keluar pergi jalan-jalan. 

Tapi tak apa asal cantik kan. Perasan je Rabia ni. Puji diri sendiri. Angkat bangkul sendiri hahaha. 

U all share lah gambar selfie pakai tudung bawal. 

Rabia pergi classes pun.Pakai tudung bawal jugak. 

Okeylah next entry instant shawl pulak ok? 

8 Comments:

  1. sejak pregnant ni sy selalu pakai tudung sarung je g office. hahahaha. kalau dulu beriya lah jugak pakai shawl/ bawal ni.. cantik rabia pakai bawal..

    BalasPadam
  2. Akak memang setia dengan cik bawal ni rabia..tapi warna tudung rabia tu lawa. Kena dengan kulit rabia tu

    BalasPadam
  3. Bawal senang tak perlu gosok semua.

    BalasPadam
  4. Comei je rabia pakai.. Sama lah akk pun suka jgk bawal sng n mudah kan

    BalasPadam
  5. akak start pakai bawal sejak kenal dgn suami >.< dia taksuka akak pakai shawl

    BalasPadam
  6. tudung bawal pilihan aida.
    dulu kini selamanya :)

    BalasPadam