Jumaat, 7 Disember 2018

Try App OMG Di Facebook

Assalamualaikum..Hey u all..Lama nya lah rabia tak menulis blog ni..Mesti u all rindu rabia kan..

Ni hah rabia baru je try main app OMG di facebook ni..Baru dapat try main permainan ni..Hehe..Best jugakk game OMG ni..

Main suka suka je ni.hehehe..Nak try semua game lah dalam OMG ni hehehe..best pulak main nya..




























Hahahah..Rabia nak gelak ketawa pun ada.. Tahun 2019 rabia kahwin? Hahahaha.. 

Model Fesyen dengan rupa dan gaya keyakinan anda,kain buruk pada anda pun nampak seperti busana.. Hahahahhaa...Ini pun kelakar.

5 Kebenaran tentang saya.. I ni pendiam ye.Bukan peramah..hahaha.

Berapakah ramai orang membenci anda? What zero? Haha..Ada je haters ni..

Selain daripada list kat atas tu..Itu yes that me lah..Ada game selain OMG kan?

Jom kita main game applikasi LOL tu.Comel pulak emoji dia tu LOL.

Blogger tercantik :

Rabia



16 Comments:

  1. sha banyak jugak main omg ni hahaha

    BalasPadam
  2. mek tak layan benda ni kat fb. hahah

    BalasPadam
  3. Hahaa 2019 rabia nak kahwin dah ke

    BalasPadam
  4. Awalnya nak kawen. Hehe. Jgn lupa kad utk kak ana. Hehe

    BalasPadam
  5. Games ni buat orang gelak je. haha

    BalasPadam
  6. i used to play this a lot dulu hahaha

    BalasPadam
  7. Akak pun baru main aritu..haha. Jadi ralit la pulak..

    BalasPadam
  8. hahahaha kadang time bosan main jugak game ni :P

    BalasPadam
  9. Abe kie main game ni sbgai hiburan semata2.

    BalasPadam
  10. weheee tahun depan kahwin? aamiin :D

    BalasPadam
  11. memang menarik la blog akak tu

    BalasPadam
  12. Terhibur juga dgn game niqq

    BalasPadam
  13. ejulz x berapa gemar main app fb ni.. hehe

    BalasPadam
  14. Ada juga yang akak main hehe..just suka-suka kan

    BalasPadam