Khamis, 20 Disember 2018

Top komentar disember

Assalamualaikum morning semua. Hari ini hari jadi Rabia dan juga hari ini Rabia nak umumkan siapa yang tercalon top komentar pada bulan Disember ni di blog Rabia.


Tahniah kak Normi Nieza dan cik Tie.
Rabia janji nak bagi hadiah header free kan. Nanti Rabia design header blog cantik - cantik untuk kak Nor dan cik Tie ye.

Rabia nak bukak Facebook ni. Heheh. Mesti ramai yang wish birthday ni .

Contest happy anniversary tu.No winner hehe.Sebab tak ramai yang join.




Cik Nor Blog's

Rabia design header blog guna photoscape je untuk kak nor.






Header blog khas untuk cik tie..Hehehhe.. Cantik tak?

Pagi-pagi bangun awal-awal dah design header dah.Mana tahu lepas ni dah officialy dah kerjaya as a designer header.

Okeylah rabia nak masak ni.hehhe.


12 Comments: