Ahad, 16 Jun 2019

Belanja umi ayah makan dengan guna duit raya

Assalamualaikum semua

Hari khamis minggu lepas Rabia belanja umi ayah makan Nasi Goreng Kampung dan Nasi Goreng Biasa

Alhamdulillah rezeki Rabia dapat duit Raya banyak .Walaupun umur dah meningkat . Tapi still dapat duit Raya.

Alhamdulillah rasa bahagia sangat dapat belanja umi dan ayah makan Nasi Goreng dan juga sup tulang.




Umi dan ayah ucap terima kasih kepada Rabia sebab belanja diorang makan. Sama-sama Umi ayah.

Kalau Rabia kerja nanti nak belanja makan lagi lah untuk Umi dan ayah.

Kedai makan ini berhadapan dengan hospital KTS kuala terengganu.

Masa ini lah kita nak balas jasa ibubapa kita. Jom Kita pakat belanja ibu ayah makan di restaurant pula.

Rabia happy melihat umi dan ayah makan ni. Semoga Rabia pun dimurahkan rezeki lagi supaya dapat belanja umi ayah makan lagi.

8 ulasan:

  1. Alhamdulillah.
    Dah kerja nanti jangan lupa

    BalasPadam
  2. alhamdulillah dapat gembirakan parents. Semoga Rabiah dapat kerja dan belanja parents makan

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah, nanti bila dah kerja jangan lupa mereka pula ye

    BalasPadam
  4. Bagus Rabia, jgn sia-sia kan masa yang kita ada dgn ibu bapa kita

    BalasPadam
  5. sedapnyaaa. kalau akak, i love nasi goreng cina hehe

    BalasPadam
  6. alhmdulillah, rezeki..msih dpt duit raya

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah. Bagus Rabia belanja mak ayah makan. Rezeki mak ayah. Rabia tak berkira dengan mak ayah insyaAllah rezeki melimpah ruah

    BalasPadam