Jumaat, 14 Jun 2019

SUHAIMIE CELUP TEPUNG SETIU

Assalamualaikum semua.. Hari ini rabia dan satu family pergi jalan-jalan di penarik. Lepas tu singgah makan dekat kedai suhaimie celup tepung setiu.

Memang biasa dah makan dekat kedai suhaimie celup tepung ni. 


Antara makanan favourite kitaorang makan ialah sotong celup tepung,ikan celup tepung. 









Kitaorang makan ikan celup tepung,sotong celup tepung, cucur bawang. 


Minuman pula kitaorang minum air kelapa. 


Alhamdulillah kenyang perut makan ni. U all try lah makan di sini ya.


Sambil-sambil pergi jalan-jalan dapat isi perut juga dengan makan sotong celup tepung.


Nasi Goreng pun ada, bebola ketam dan udang celup tepung pun ada. 


Jom pakat makan di kedai suhaimie celup tepung setiu. Sekali sekala makan celup tepung.


7 ulasan:

  1. kopok ganu lamanya tak makan

    BalasPadam
  2. Dah lama tak makan ikan celup tepung. Kena cari ni

    BalasPadam
  3. Bawang celop tepung pun ada ya...
    Mrs. A belum pernah mencuba lagi

    BalasPadam
  4. Ok nanti nak g sini. Sabtu ni kak ana ke penarik.

    BalasPadam
  5. Tak pernah sampai lagi rasanya akak kat kedai ni..

    BalasPadam