Tutorial 1 Visual Art





Alphabet Wood Ice Cream Stick


Watercolours pencil art

Assalamualaikum semua..Salam jumaat.Rabia nak share tutorial rabia buat ni dekat u all.
Sebenarnya rabia buat 4 aktiviti ni. Tapi gambar yang satu lagi hilang. Gambar yang satu lagi tak berapa nak cantik sangat.

Sepatutnya tutorial ni dibuat pada week - 5 dah. Itulah rabia sebagai pelajar kena alert lah bila date kena submit ni.

Its'okey lah asal rabia buat kan. Assigment group banyak sangat.Sampai last minute buat tutorial ni. 

Sebelum buat tutorial ni ni,Pelbagai bahan rabia beli dekat pustaka seri intan. 

Rabia beli watercolours,span,crayon,epal,pencil warna dan macam-macam bahan lagi lah. 

Rabia nak save jugak gambar tutorial yang rabia buat ni dalam blog. 

Semester 3 ni rabia banyak assigment dan tutorial yang kena submit.

Cantik tak rabia buat ni? Gigih tau buat ni. Balik lewat petang. Mata ni dah sakit. Nak mengadap assigment lagi. Sampai rabia demam .

U all boleh lah cuba buat dekat rumah ya. Inilah sekadar perkongsian daripada rabia.

Ambik kos childhood ni memang best. Nampak tangan rabia kreatif tak?

Kalau dulu tak pandai nak buat aktiviti macam ni,sekarang disebabkan rabia dah makin kreatif kot.Hihihi..

U all boleh juga suruh anak-anak u all buat hasil seni macam rabia buat tu.



Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. Thanks. Bolehlah buat ni dengan anak nanti.

    BalasPadam
  2. Terbaik..
    Kalau ada masa boleh la ke blog sy yg masih baru

    BalasPadam
  3. Akak nampak dua gambar je Rabia, aktiviti dua lagi macammana?

    BalasPadam
  4. Aktiviti ni sesuai buat dengan anak anak jugakkan

    BalasPadam