Assalamualaikum hai u all. Hari ini Rabia pergi ambik gambar yang telah dicuci . Nak beli album pula.


Ni lah hasil cuci gambar nya :





With blogger Fatin Diana 

60 keping gambar Rabia cuci tau . Cantik tak gambar tu? At least ada gambar dengan kak Fatin Diana. 

Rabia guna duit Raya untuk cuci gambar ni. Nak tengok lagi ke gambar apa lagi Rabia cuci ?


Ini gambar selfie Rabia. Hehe. Tak habis-habis dengan gambar selfie nya tu.

Sekarang ni nak cari album pula. Pergi mydin mall, album ada tapi tak berkenang di hati pulak.

Cukuplah 2 gambar ni Rabia pamerkan di dalam blog. Selain gambar tu,gambar Raya pun ada.

Next year cuci gambar Raya untuk tahun 2020. 




Album baru beli



Album baru 

Tak banyak album dah sekarang. Maybe sebab ramai yang tak cuci gambar dah. Sekarang ramai yang guna photo book kan . Photo book gambar nya besar . 

Lepas ni kena download aplikasi pixajoy lah .