My Google AdSense

Assalamualaikum semua

Alhamdulillah tengok Google AdSense semalam.Dah makin naik dh balance tu.



Maybe sebab ada yang click iklan yang belergar-legar di blog Rabia.

Dan Rabia juga tukar template blog yang baru.Maybe effect positif dekat my Google AdSense.

Alhamdulillah

U all rajin-rajin lah click iklan dekat my blog ya.

Okeylah Rabia nak keluar ni dengan ayah Rabia.

Catat Ulasan

7 Ulasan

  1. tahniah n keep on blogging

    BalasPadam
  2. Tahniah... kak liez dh dpt adsense bertahun tahun tapi susah nak dpt 100usd ni.. hope tahun ni dpt la cashout walaupun sekali hihihi

    BalasPadam
  3. Tahniah rabia.. mama jug xde lagi GA hihi

    BalasPadam
  4. baru teringat nak cek adsense aida.
    berminggu-minggu tak aktif blogging nih!

    BalasPadam
  5. Dah boleh plan nak beli apa lepasni Rabia..banyak dah tu..hihi

    BalasPadam