Sabtu, 11 Julai 2020

Ootd skirt

Assalamualaikum semua. Hai u all. Wahh terima kasih umi jadi photographer.




Terima kasih umi jadi photographer . Hehe. Lawaaa nyaaa skirt ni. Skirt umi beli pulak tu. Feeling macam berlakon drama dilwale pun ada .

Nakkk cuci gambar ni lahh. Heheh. Ke buat canvas picture lawa kan .

Rasa nak pergi Kuala Berang lah pulak. Nak beli skirt lain pulakkk. Hehehe. Tamak nya Rabia ni.

Cukup lah sehelai skirt ni je. Ada lagi skirt tak pakai lagi .

Hehe. Bersyukurlah dengan apa yang ada. Apa-apapun terima kasih umi belanja dan tolong snap gambar tadi. Hehe. Love u mom .

Acah - acah jadi model hari ini. Heheh. Okey lah nak rehat pulak. 

8 ulasan:

  1. matching dengan blouse putih cantik ni :)

    BalasPadam
  2. fashion org2 muda banyak sungguh sekarang di pasaran ye.. meriah.

    BalasPadam
  3. Whoaaa..cutenyaaa.. kain tu cantikkk..untung mak hadiahkan..hehe..tapi kalau tudung tu warna kuning mcm Kain tu..atau coklat cair kuning2 jenis plain sikit mesti lagi ngam nampaknya...

    BalasPadam
  4. Sweet color skirt tu. Pandai mak rabia pilih.

    BalasPadam