Primula Beach Hotel

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Hari ini makan pagi di Hotel lagi. Pukul 11.00 am baru bertolak balik ke rumah. InsyaAllah.







Makan pagi . Rabia makan kuey tiow goreng. My mom dan my dad makan nasi dagang.





Lukisan pun ada dekat sini. Cantik kan lukisan nya. Ada banyak lagi lukisan tapi Rabia tak sempat nak ambik gambar dah.

Alhamdulillah ini kali pertama Rabia dan umi ayah check in tidur hotel di sini.

Nak balik rumah dah. Hmmm petang ni ada class lah pulak. 

Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. Kuetiaw tu nampak sedap sebab ada keropok. Mee segera pun akak suka makan dengan keropok. hehhe

    BalasPadam
  2. best kalau dapat hotel sekali sarapan dlm harga bajet kan :)
    lg best kalau hotel tu mcm 4 5 star gitu haaa :)

    BalasPadam
  3. dah lama x menginap di hotel sbb JPN x de bajet nak kursus di hotel mcm dulu.

    BalasPadam
  4. akak ingat penah dok primula ni
    time sek rendah heeh..

    BalasPadam