Khamis, 9 Julai 2020

Peperiksaan SPA8inew

Assalamualaikum semua. Hai u all. Selamat malam. Hari ini ada good news. Tadi sedih kan ? Alhamdulillah dah tak sedih dah. Ada good news ni. Harap u all doakan rabia ya .


Walaupun dah beberapa kali Rabia menduduki peperiksaan online memasuki perkhidmatan awam ni. Tapi maybe tak ada rezeki Rabia lagi.Jika lah Rabia dapat kerja ini. Mungkin pekerjaan ini lebih baik untuk Rabia.

Walaupun Rabia bercita - cita nak jadi guru tadika. Tapi jika rezeki Rabia kali ini dapat memasuki perkhidmatan awam ini.Rabia akan pilih yang ini. Mungkin pekerjaan ini lebih sesuai dengan Rabia.

Sebelum ni pun Rabia dah kerja tadika kan Selepas menamatkan SKM tahap 2 dan 3 kos penjagaan dan pendidikan awal kanak - kanak. Rabia dah pun ada pengalaman mengajar di tadika , taska dan juga transit.

Doakan semoga Rabia dapat jawab exam dengan baik dan dapat bekerja kerajaan. Aamiin. 

10 ulasan: