Jumaat, 10 Julai 2020

Terima kasih umi

Assalamualaikum hai u all . Rabia ada dalam kereta ni. Baru balik dari Pasar Minggu Kuala Berang . Dari minggu lepas lagi mari jalan - jalan sini.

Minggu lepas hari sabtu , Rabia nak beli skirt . Hehe . Tapi hari ini baru dapat beli. Terima kasih umi belanja skirt comel ni. Sebab rabia beritahu nakkkk skirtt ini umi. Tak ada lagi warna ni . Boleh pakai dekat rumah.



Rm 40 je . Nanti Rabia ootd rabia cerita di entry lain ya.

Tak banyak skirt dah kakak tu  jual . Lawa nya. Belum balik rumah lagi , Dah keluar dari plastik ,  ambik skirt ni snap gambar. Hehe. Rabia ni jarang nak berkenang dengan pakaian tu. Kalau dah nak sangat tu my mom or my dad akan belikan untuk Rabia.

Terima kasih umi. Rabia suka warna kuning ni . Warna kegemaran Rabia ni. Selain warna pink, warna kuning pun salah satu my favourite colour.

Okeylah nak pergi makan makan pulak ni. Assalamualaikum. 

3 ulasan:

  1. comel jer rabia ni mintak dengan mak..tu lah mak kita kan .mesti cantik skirt tu

    BalasPadam
  2. Wahh dapat lagi hadiah dari umi. untung Rabia :)

    BalasPadam
  3. pandai umi pilih kaler cantik

    BalasPadam