Isnin, 6 Julai 2020

Special gift ring

Assalamualaikum semua. Hai u all. Special gift ring to me . Hah. Siapa yang bagi cincin tu Rabia ? Heheheh. Thank you my mom bagi hadiah sebentuk cincin yang sangat cantik.

Nak lihat ke cincin tu ? Hehe . Cantik sangat.



Rabia hargai segala pemberian hadiah daripada umi . Love u mom . Cantik kan cincin di jari tengah rabia pakai tu. Nak pakai di jari manis longgar lah pulak. Hehe.

Hargai lah ibu bapa anda selagi mereka masih ada. Sayangilah mereka.

Lawa cincin ni. Sentiasa pakai cincin ni . Okey guys, Rabia ada dekat luar ni . Nanti nak pergi makan - makan . Assalamualaikum . 

4 ulasan:

  1. Cantikkk cincin tu, sesuai dengan orangnyaaa~

    BalasPadam
  2. wah dapat cincin. bestnya. hargai parents selagi ada okay

    BalasPadam
  3. cantik cincinnya. rezeki Rabia dapat hadiah dari umi rabia.

    BalasPadam
  4. pandai umi ambil hati kesayangan dia ;-)

    BalasPadam