Jumaat, 3 Julai 2020

Teacher to be

Assalamualaikum semua. Hai u all. Morning. Kelmarin Rabia ada kena buat assisgment ambil video untuk mengajar lesson plan subject science and technology. So kawan - kawan Rabia datang ke rumah. Hehe. Rabia Ootd dulu lah . Rabia ambil je diorang jadikan diorang perangai macam kanak - kanak. Diorang berlakon la jadi student Teacher Rabia ni.
Sebelum tu Ootd dulu ada gaya macam cikgu tak ?


Wah ada gaya macam cikgu tak . Last semester dah tahun ni semester 6. Semester 7 praktikal. Ya Allah nervous lahh dengar praktikal tu. Semoga dipermudahkan urusan Rabia. InsyaAllah.

Akhirnya sepanjang belajar di Unitar ni. Walaupun banyak dugaan yang Rabia hadapi tapi Rabia hadapi je lah. Terima kasih umi dan ayah kerana selalu bagi sokongan.

Diploma in early childhood education (DECE) . Nak dapatkan segulung diploma ini bukan mudah .


So next entry . Rabia akan share pasal praktikal nanti ya.






2 ulasan: