Rabu, 8 Julai 2020

Ujian

Assalamualaikum semua. Hai u all . Eh Rabia kenapa tajuk hari ini ujian ? Adakah Rabia ada masalah? Dalam kehidupan memang sentiasa ada masalah dan cabaran.

Kalau ikutkan hasrat hati ini , Rabia nak stop berblogging . Tapi blogging inilah adalah merupakan salah satu tempat rabia untuk berkongsi kisah kehidupan rabia di dalam blog ini. Kalau ikutkan hati nak keluar dalam dunia blogging.

Tapi apakah harus rabia lakukan , Rabia sayang nak tinggalkan blog ini. Masih ramai yang mahu belajar membuat blog dengan rabia. Mana mungkin harus rabia tinggalkan anak anak didik yang sanggup belajar buat blog dengan Rabia.

Walaupun pelbagai ujian yang Rabia hadapi rabia harus kuat dan tabah menghadapinya.



Sambil - sambil menulis blog dan sambil buat assisgment , rabia makan coklat . Hehe. Tenangkan hati dan jiwa yang tengah berduka lara ni.

Ehh rabia tak makan semua coklat yang ada dalam bekas tu ya. Nanti kencing manis kan.

Jika u all rasa nak baca blog rabia,  teruskan membaca . Jika tidak sudi membaca blog Rabia ini terpulang pada anda.

Terima kasih kawan - kawan blogger sudi menasihati Rabia. Jika ada salah dan silap , maafkan Rabia .


9 ulasan:

  1. Jangan pernah menyerah.. Jemput singgah ke blog i yer...😊

    BalasPadam
  2. Keep on blogging Rabia. Akak pun tengah cuba positive kan diri ni ha.

    BalasPadam
  3. Keep going, akak pun on off dengan blog, tapi keep on coming back again hehe

    BalasPadam
  4. Sedap kan...menguyah coklat sambil buat kerja...

    BalasPadam
  5. Semoga lulus ujian dengan cemerlang

    BalasPadam
  6. Teruskan dik. Keep blogging. Jangan mengalah.

    Jatuh bangun itu biasa. Ujian dan cabarab datang dan pergi. Lumrah kehidupan.

    Benda itulah buat kita "kuat".

    Bangkit semula ya. InsyaAllah. Teacher Rabia boleh🥰

    BalasPadam
  7. Sabar okay Rabia. Pelan pelan. Nanti mesti akan rasa tenang utk hadapi situasi sukar

    BalasPadam
  8. Fokus pada yang mana lebih penting. Good luck Rabia.

    BalasPadam
  9. tanpa masalah, hidup kita mmg x lengkap... yg penting kita kena terus bangkit. keep on blogging tau!

    BalasPadam