Post Page Advertisement [Top]

 Bismillahirahmanirahim . Assalamualaikum selamat pagi semua.

Rabia dah masak nasi putih dan tengah goreng ayam ayamas.

Dah rasa kelmarin memang sedap .



You all kena try masak dalam air fryer ya. Jadii 👍🏻 . 


Siap masakkk . makan lah dengan kicap je. Ya rabia makan dengan kicap jelah .

Umi off masakk . Heheh.

Ingatkan nak jugak suruh orang cod nasi kerabu ke. Tapi biarlah . nak habiskan makanan yang ada dulu dalam peti tu .

Okeylah you all try la beli brand ayamas ni lama dah kami makan tau.

4 ulasan:

  1. sedapppp hehe. rasa nak beli pulak. jemputlah ke blog kita.

    BalasPadam
  2. Cukup ke tiga ketul je Rabia? Hehe

    BalasPadam
  3. drummet ayamas ni memang sedap.
    akak kerap beli. ijat memang suka makan ni.
    sekali makan, dihabiskan tak kurang 5 ketul :)

    BalasPadam

Bottom Ad [Post Page]