Post Page Advertisement [Top]

 Bismillahrahmanirahim . Assalamualaikum selamat petang semuaaa. Pagi tadi goreng roti canai segera je .

Alhamdulilah rezeki kami my paksaudara bagi nasi kerabuuu . Oh my favorite food . 

Memang cravinggg dari semalam lagi ingat nak beli la jugak . Tapi rezeki hari ini dapat free .

Disebabkan kami kuarantin sendiri . Eh kuarantin sebab nak buat swab test before naik flight nanti kannnn . 

Bukan kena coviddd . Minta dijauhkann. menghitung hari nak swab test and berangkat ke tanah suci je ni . Semoga dipermudahkan segala urusan kami .


Terima kasih ayahlonggg . Semoga dimewahkan rezeki ayahlongg .

Sik kabuuu my favouriteee . Heheheheheheh.

You all makan apa petangg ni ? 

5 ulasan:

  1. bestnya dah boleh pergi. kite tak boleh lagi huhu

    BalasPadam
  2. petang2 makan cekodok je la... dgn teh o panas hehehe

    BalasPadam
  3. sedap tu nasi kerabu daging bakar, nnti di tanah suci tak jumpa itu sebelum pergi ada yang bagi ...

    BalasPadam

Bottom Ad [Post Page]