Search This Blog

Sabtu, 27 November 2021

Rezeki

 Bismillahirahmanirahim . Assalamualaikum semua . Alhamdulillah kali ni menang shopee pay . Lepas balik umrah nanti la baru nak beli apaa di shopee tu .


Nanti balik rabia tengok rabia nak beli apa. Dah ada add to cart tu just tak proceed je. 

Takut barang sampai masa hari rabia tiada di rumah.

Rezeki ni pelbagai . Rezeki belajar , rezeki dapat kerja , kahwin , rezeki dapat dikelilingi orang orang yang baik . Rezeki menang giveaway pun salah satu rezeki terbesar buat Rabia ❤. 

Sebab tak semudah rabia sangka boleh menang 😊. 

Ingat nak beli phone holder senang nak letak phone ni. Nak tengok live masak 😆. 

Sangkar kucing beauti pun rabia cadang nak beli jugakkk . Lawaa besar luas memandangkan dia dah besarrr. Tapi sekarang dia kami kerap keluarkan dia main dalam rumah , ruang tamu sampaikan bunga umi pun nak dimain 😆. Nasiblah. Hari tu pasu bunga umi pecah dialah buat nya. 



Rasanya berbaloi beli phone holder tu kann. Cat cage pulak cantikk dah baca orang review . Ramai beli. Boleh letak beauti di luar. Sebab dia tidur di dapur . Dalam sangkar tu . Tapi kami lepaskan dia je . 

Tak percaya tengok kami lepaskan dia tau.




Main menyorok tepi bantal 😆 Okeylah nak review je dapat shopee pay . Sekali bercerita pasal beauti pulak. 

8 ulasan: