Post Page Advertisement [Top]

 Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Pagi ni nak keluar beli makanan dan singgah rumah tokwan .

Pagi pagi baru gosok baju dan tudung . Huhuhu. Biasanya semalam dah gosok tapi dah tidur dah.


Suka baju purple sejak akhir akhir ni sampaikan rasa nak beli handbag color puple jugak rasanyaaa . Hahahah. Tapi add cart dulu dalam shopee . 

🤣 Mesti you all biasa baca entry blog rabia mesti perasan kan rabia suka pakai baju kurunggg kannn ? Perasan tak my lovers blog ni. Heheh

Jubah pun rabia suka pakai juga but dululah pakai jubah hitam tu. Sekarang more to baju kurunggg . 

Pagi ni tengah tunggu umi ayah bersiap jelah. Rabia memang kena siap awall. Sebab lambat sangat bersiap tak pasal pasal kena bleber 🤣. 

Hahaaahh. Dalam almari memang banyak baju kurung. Jangan dicari la blouse ke . ALMARI PUTIH TU SEMUANYA BAJU KURUNG . 

Rabia pun nak terapkan you all memakai baju kurung la jugakk. Jommlah berbaju kurung ayu gituuu .

Jomlahh kita pakai baju kurung you all .I Gadis kampung berbaju kurung . 

Perasan tak kalau baju color purple tudung purple jugakkk kan rabiaa ni. Nak matching gituu .

Harap handbag je tak purple . KENA BELI NI . ADD CART DAH . 

2 ulasan:

  1. Wahhhh...rajinnya Rabiah berbaju kurung. Akak berbaju kurung bila time nak g kenduri, b3raya & interview jer. Hu3 😂.

    BalasPadam
  2. gadis melayu berbaju kurung = perfect!

    BalasPadam

Bottom Ad [Post Page]