Search This Blog

Ahad, 28 November 2021

Beauti at outdoor

 Assalamualaikum semua . Selamat pagi. Beauti main di luar ni. Bagi makan pokok helicopter . Dia terus muntah. 











Beauti bermain diluar tauuuu. Bukan 24 kami kurung diaaa 😊.

Dia pun macam kita jugak ada life kebebasan sendiri. Dalam sangkar tu cuma dia duduk dalam tu time makan minum berak tidur la .

Dah cuci dia sekali 💩 dia tu barulah lepaskan dia dalam rumah bilik rabia semua tu.

My wish list nak beli sangkar besar pink comel tu la . Besar sikit boleh susun dia punya mainan 😆. 

4 ulasan:

  1. akak tak bela kucing.
    tapi ada sekor kucing dok dtg rumah akak, sama kaler kot dgn beauti ni.
    nanti sok lusa akak snap gambo dia ek.

    BalasPadam
  2. kesian haiwan2 yg terkurung. kucing pon perlu kebebasan utk explore kawasan dia

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya betul tapi sy tak kurung dia 24 jam . Sy bebaskan je dia . Tapi ada yg salah faham ingatkan sy selalu kurung diaaa . Taklah sy bebaskan je dia .

      Padam
  3. teringin nak pakaikan kolar kat kucing, tapi sebab kucing rumah ni bebas keluar masuk, bahaya pula kalau pakai kolar

    BalasPadam