Blogger famous ni Hehehe

 Assalamualaikum

Hai korang..masih beraya ke? Hehehe..rabia dah penat beraya dah.So malam ni ada masa free untuk berblogging..Blogger famous ni ? Siapa tu ? Rabia lah..hahahahahah..

Famous sekejap sebab jadi top komentar di blog kak siti rohaida yusof..Terima kasih akak..Selamat berkenalan akak..I am so happy .. Itulah kuasa berblogwalking tau..

Sebenarnya rabia memang suka blogwalking blog rakan blogger yang lain..Sebab nak berkenalan dengan ramai lagi blogger..nak pageview meningkat..Nak followers blog meningkat..InsyaAllah coming soon kot jadi famous blogger. 

 Korang doakan semoga rabia dapat capai cita-cita rabia..Nak jadi blogger terkenal pada suatu hari nanti.amin..
Terima kasih rakan blogger kerana sudi tunjuk ajar pada saya.Dalam dunia berblogging ni memang best.Selalu je dapat hadiah.dapat jadi top komentar.Happy sangat 

Apa-apapun rabia juga nak ucap terima kasih banyak-banyak dekat kak cahaya diana..sebab akak sudi ajar saya speaking..Sudi berkawan dengan saya.Hope friendship till jannah.

Sayang korang semua 

Tak lupa juga kepada pembaca blog rabia..Thank you so much sebab sudi baca blog rabia yang tak seberapa cantik ni.HAHAHAH..  Tq sangat-sangat sebab support rabia . 


Ni template blog yang lama..Sekarang dah berbaju baru ya..Hehehe..selamat berblogwalking ..

Ikhlas daripada saya : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani 

Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. Tahniah!
    Sy singgahsini & follow :)

    BalasPadam
  2. Salam Rabia :)

    Tahniah, femes blogger... inshaALLAH.
    Amin amin dan aminnnn!

    Terima kasih singgah blog Cik Lisa tadi ya? Ni Cik Lisa return the favour dan akan follow lekas lekas!

    Salam perkenalan.

    BalasPadam
  3. wahhh..tahniah dik rabia..eh2 dah tukar template baru ker

    BalasPadam
  4. Good job Rabia..Keep up good work..cewah..ter speaking plak..haha

    BalasPadam
  5. wah ..dah jadi femes blogger..

    alhamdulillah

    BalasPadam
  6. nak orang kenal mmg kena blogwalking, hihi.

    Rajin rabia tukar template :)

    BalasPadam
  7. Cantik template yang baru nie, sekali sekala tukar template seronok jugak kan..

    BalasPadam