The blushed nudes maybelline new york at watsons

Hai,assalamualaikum

Rabia baru je balik dari watsons..rabia beli barang makeup sikit untuk raya ni..Nak cantik raya nanti kan .. Kenalah makeup sikit.barulah cantik .

 Dah lah ada brush dah dalam tu..hehe..makin bertambah lah brush makeup..Ni brush untuk eyeshadow ni..

First time beli ni..So baru pandai nak pakai lah..Heheheh..selalu sangat tengok mua makeup kan..so ni rajin lah pergi beli the blushed nudes maybelline new york ni..

Cantik jugak colournya..Sweet gitu..Nak cantik di pagi raya ni..Haishh..tak sabar nak try pakai ni..Nanti nak beli brush baru pulak..Biar penuh alat solek je dalam bilik tu.



 Yeah...dapat jugak beli ni..Tak sabar nya nak pakai benda ni..Tengok tu brush dia pun dah ada..excited sangat nak pakai ni..

Korang dah beli ke alat makeup? Rabia ni nak tambah koleksi alat makeup baru pulak..hehehehehe..suka sangat main makeup-makeup ni..best lah pulak..boleh jadi makeup artis ni..hahaha.. 😂😂😂

Korang biasa beli eyeshadow,foundation,lipmatte,lipstick jenama apa ya? Rabia nak tahu jugak..Boleh pergi beli nanti..hehe 😍

Catat Ulasan

4 Ulasan