LJ MAQUILLAGE BOUTIQUE BUTIK LIYANA JASNI

ASSALAMUALAIKUM

Hai korang ! hari ini rabia nak share pasal butik kak yana(Liyana Jasni) Mua ( Makeup artis tu yang rabia selalu cerita dalam blog tu.
Semalam rabia pergi butik kak yana ni..sempat jugak lah beli dompet jenama charles & keith ni . Dan beli biskut raya .. biskut raya bangkit cheese dan biskut apa tak tahu pulak namanya..hehe..memang best lah shopping dekat butik kak yana ni ..puas hati sangat..dahlah dia ni baik sangat..
Jom lah korang yang suka shopping tu.jom pakat serbu butik kak yana .. nak belajar personal class makeup pun boleh.nak nikah ke..boleh panggil dia jadi jurusolek korang.


 Cantik tak..inilah dompet rabia beli.

 Rabia beli dompet dan biskut raya..biskut raya rm 25.dompet rm 45 tapi kak yana less kan harga nya jadi rm 35 je


 Lepas tu beli Jumbo eye pencil jenama NYX

 Selfie dengan kak yana.. i pakai tudung warna putih tu

LJ MAQUILLAGE BOUTIQUE
Simpang Tokku
Menghala ke Cabang Tiga
Sebelom Masjid Tokku (Dari arah kuala berang/bukit besar)
Butik warna turquoise
0145318974/ 01119453864

 10am-6pm, 8pm-11pm

Catat Ulasan

3 Ulasan

  1. Hehehe rajin rabia p jenjalan.. btw purse tu cantik..

    BalasPadam
  2. heheh..rajin sgt kalau bab jalan3 ni..tq tq

    BalasPadam