Dapat hadiah dari blogger fieza sani

Assalamualaikum 

Alhamdulillah dapat hadiah dari blogger kak fieza sani..Rabia kan top komentar bulan mei di blog kak fieza sani kan.Alhamdulillah rezeki pada bulan ramadhan.Bulan yang mulia.

Terima kasih kak fieza kerana sudi berkongsi rezeki.InsyaAllah ada masa rabia blogwalking blog kak lagi ya .
Kadang-kadang tak sempat rabia nak blogwalking semua blog ni.Mana yang sempat rabia jenguk ya.

Dulu,masa rabia mula-mula jadi blogger..rabia tak blogwalking pun.Sebab masa tu baru nak pandai berblog kan.
Alhamdulillah sekarang baru tahu yang blogwalking tu sangat penting.Kita mudah dapat kawan baru kan.Kita akan dapat ilmu.Dapat berkongsi masalah antara satu sama lain.

Awak semua..jom lah tepek link blog korang.Kalau ada masa free..rabia jenguk blog korang ya.Sayang korang semua.

Hadiah apa ya kak fieza bagi ni?..jeng..jeng..jeng

Rabia dapat wrislet, pengetip kuku . Alhamdulillah..sebenarnya rabia lama dah cari wrislet tu..sebab senang nak letak barang makeup..brush makeup..Alhamdulillah rezeki rabia..

Sekarang rabia tengah fikir..blog siapa lagi rabia tak blogwalking ea?Nak blogwalking ni..Sebab ada masa free ni..Dulu jangan harap lah nak blogwalking.sebab dulu busy dengan mengajar lah.Dulu rabia kan cikgu transit.sekarang blogger pulak.Hehehehe..InsyaAllah korang doakan rabia ya.Nak sangat jadi blogger terkenal pada suatu hari nanti.Amin.Semoga allah makbulkan doa rabia. 


Salam subuh , selamat pagi semua 

Yang penat menulis : Rabiahtul adawiyah abdul ghani 



 

Catat Ulasan

7 Ulasan

  1. Whoaaa, tahniahhh....

    Meh Nona tag kat GA ni, mana tahu rezeki, kan :)

    http://nonasani.blogspot.my/2017/06/mini-topup-giveaway-by-merahcekelat.html

    BalasPadam
  2. Wahhhh boleh la bw blog athirahassin.com selalu heheheh

    BalasPadam
  3. Tahniah dik rabia . Boleh isi alat make-up dalam beg

    BalasPadam
  4. Tq rajin singgah ke blog akak, dear ;)

    BalasPadam
  5. cantik wrislet tu..tahniah dapat hadiah.

    BalasPadam