Comel my cat sentiasa ada di dalam ingatan ku

 Assalamualaikum 
Hari ini rabia nak cerita dekat korang pasal kucing rabia ni
Rabia rindu sangat dekat si comel ni
Memang namanya comel
Tapi rabia dah letak comel ni dekat pasar
Sebab rabia ada asthma
Sejak comel ada ni,asthma makin teruk
So..my family buat keputusan hantar si comel ni dekat pasar.
Pasar kan ada banyak ikan..dia boleh lah makan ikan dekat situ
I MISS U SI COMEL 
 Comel my cat sentiasa ada di dalam ingatan ku 


Comel..i miss u .. jaga diri baik3 ya comel..sayang awak sangat. Rasa nak bela kucing jugak..tapi i penting kesihatan i dulu
Kalau dah ok..insyaAllah i bela kucing baru 
Jaga diri baik3 ya comel..saya sayang awak sangat..awak baik..awak comel..
Blogger : rabiahtul adawiyah abdul ghani

Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. kenapa tak offer orang utk adopt. comel kot. mesti ramai yg nak.

    BalasPadam
  2. Kita suka kucing gak, tapi ada alahan....

    BalasPadam
  3. Rabia kalau tak nak bela kucing dah lain kali offer utk adopt kat group fb. Kucing2 yang kita bela mostly tak pandai cari makan dan survive kat luar sebab dah terbiasa manja, kesian.

    BalasPadam