Nasi goreng biasa

Assalamualaikum..

Semalam kan rabia berbuka puasa makan kuih-muih je..Lepas solat terawih perut mula lah  lapar..Mula lah cari kedai makan..Hehehe..

Ronda-ronda lah cari kedai makan..kedai makan tutup lah pulak..Ronda-ronda lagi..Alhamdulillah dapat jugak jumpa kedai makan ni..Lupa pulak nama kedai makan ni.

Tapi my favourite food of course lah ada..hehehe..Nasi goreng biasa..Ya allah sedap sangat nasi goreng ni..Rasa nak tambah lagi satu pinggan..

Ya allah..sabar rabia. Jangan ikut nafsu sangat..Kerap sangat makan nasi goreng dari kedai makan ni..Heheh..padahal senang je masak nasi goreng ni.Paling senang sekali..sekarang dah ada periuk noxxa.

Nasi goreng biasa..harganya lupa pulak..hehe..padahal dah tengok menu dah..Ya allah sedap sangat..Nikmat rasanya.. Tambah pulak makan dengan sup tulang..pedas sikit sup tulang tu..Cepat-cepat minum air.

Hah..korang suka makan nasi goreng ke? Ke western food? Rabia makan nasi goreng hari-hari pun tak apa.sebab dah my favourite food kan..

Yang ikhlas daripada saya : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani
Blogger 💜

Catat Ulasan

0 Ulasan