Menu restaurant baraqah food station kuala terengganu

Assalamualaikum 

Restaurant baraqah food station? Ingat tak tempat ni? Yang rabia selalu sebut-sebut tu?Rabia selalu makan dekat sini kan.Kay tee town dah ditukar nama baru pulak.Nama restaurant sekarang ialah baraqah food station.Oklah nama ni.Nampak elegant je kan.

Semalam berbuka puasa dengan menempah nasi goreng biasa di restaurant baraqah food station kuala terengganu ni.Semalam tak masak..Order dari kedai makan je lah.Sekali sekala nak juga merasa makanan kedai kan.Asyik masak je.Boring juga.Hehehe..tak tahu nak masak apa dah.my mum masak ya.Rabia tolong-tolong je apa yang patut dibuat.

Kebiasaanya,makanan yang best adalah nasi goreng.hehehe.rabia kan peminat setia nasi goreng.Daripada kecik lagi memang suka makan nasi goreng.Ini adalah ajaran ayah rabia lah.Masa kecik-kecik dulu ayah rabia selalu beli nasi goreng...Rabia makan je lah.Tiba-tiba jatuh cinta dengan nasi goreng ni.Dari kecik sampai lah dah besar sekarang always nak makan nasi goreng.Haish..tak tahu lah kenapa i suka nak goreng sangat ni.Maybe sebab sedap je nasi goreng tu.So,bila dah sedap always repeat order kan.Kalau pergi restaurant pun tak ada makanan lain dah nak makan..mesti nasi goreng ! Nasi goreng is my favourite food .









Senarai menu nasi goreng :

  • Nasi goreng biasa - Rm 5.50
  • Nasi goreng cina - Rm 6.00
  • Nasi goreng kampung - Rm 6.00
  • Nasi goreng belacan - Rm 6.00
  • Nasi goreng ikan masin - Rm 7.00
  • Nasi goreng USA - Rm 8.00
  • Nasi goreng kerabu - Rm 7.00
  • Nasi goreng cili padi - Rm 6.00
  • Nasi goreng daging merah - Rm 7.00
  • Nasi goreng ayam - Rm 6.50
  • Nasi goreng ayam kunyit - Rm 6.50
  • Nasi goreng seafood - Rm 7.00
  • Nasi goreng paprik - Rm 7.00
  • Nasi goreng tomyam - Rm 6.50
  • Nasi goreng sotong - Rm 6.50
  • Nasi goreng udang - Rm 6.50
  • Nasi goreng pataya- Rm 6.50
  • Nasi goreng cendawan - Rm 7.00
  • Nasi goreng daging - Rm 7.00 
       -  Nasi putih - Rm 1.50

 Masakan melayu,ala thai,western,arab pun ada                        
 Whatsapp : 01119933862                        
 Instagram : baraqah food station                        
 Facebook baraqah food station


  • Selamat berpuasa semua



Yang penat menaip : Rabiahtul Adawiyah Abdul Ghani

Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. http://shahiraharmy.blogspot.com/2017/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-my.html jom tambah follower

    BalasPadam
  2. Wahh makan besar tu nampaknyee...

    BalasPadam
  3. Jauh kalau dekat boleh datang singgah makan kat sini hehehe menarik...

    BalasPadam
  4. Nasi goreng pun kegemaran mira.. hehe..

    BalasPadam
  5. Sama lah taste kita.. Nasi goreng.. tapi akk suka nasi goreng China. hahahaa..

    BalasPadam
  6. Sama lah taste kita.. Nasi goreng.. tapi akk suka nasi goreng China. hahahaa..

    BalasPadam
  7. sedapnya makan besaq hehe. Rabia mesti order nasi goreng nanti hehe

    BalasPadam