2,847 views youtube

Assalamualaikum

Selamat pagi semua. Rabia happy sangat ni.Ada berita gembira untuk korang.

25 orang dah subscribe my youtube..views?

2,847 views..Rabia akan lebih update youtube nanti ya.
InsyaAllah lepas ni rabia akan talk about makeup.

https://youtu.be/y8o2ZC8FcHc
Ini link youtube rabia ya.Jangan lupa subscribe cepat-cepat tau.

Banyak benda rabia nak kena belajar ni..Belajar cara menulis blog dengan lebih detail.

Youtube pulak rabia nak belajar cara berkeyakinan diri ni apabila buat live ni.
Rabia memang tak ada keyakinan diri apabila presentation di depan orang ramai.Apatah lagi buat go live di youtube ni.

InsyaAllah rabia akan cuba yang terbaik.Yang penting?rabia berusaha bersungguh-sungguh untuk mencapai kejayaan.

Yang paling penting?korang always support rabia ya.

Nak rabia bercakap tentang apa sebenarnya dalam youtube nanti?

About makeup?about food?Cuba beritahu rabia sekarang..

Sebab rabia tak sabar nak buat live ni..Baru-baru ni rabia buat live tentang koleksi brush makeup rabia..

So rabia nak tanya pendapat korang lah..Video apa nak rabia upload?


My collection brusg makeup tu.Itulah first time rabia berani bercakap..Walaupun rabia malu..Tapi rabia sahut cabaran jugak..

Rabia boleh lah sikit-sikit belajar cara nak menulis blog dengan betul.Dan nak belajar cara berkeyakinan diri ni ataupun lebih dikenali sebagai confident.Confident tu pentinglah..
Macam mana rabia nak ada confident ni?TOLONG RABIA ..

RABIA MASIH MALU DENGAN DIRI SENDIRI..

USAHA SAMPAI BERJAYA..AKU BOLEH.AKU BOLEH BERJAYA.ORANG LAIN BOLEH BERJAYA? TAK KAN AKU TAK BOLEH BERJAYA KAN?

Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. uwahhhhh. nnt ray subscribe okayyyy. jgn lupe subscribe back tau

    BalasPadam
  2. Wahhh bestnya rabia. Akak bab YouTube ni hancus sikit la

    BalasPadam
  3. betul tu! bila selalu cakap depan kamera, secara tak langsung mendidik keyakinan kita. sebab tak semua orang berani bercakap depan kamera aka virtual viewers

    BalasPadam
  4. wahhhhhhhhhhhhhh ramainya sis. tahniah tahniah. hehe :D

    BalasPadam