Anda nampak saya flawless ke ?

Assalamualaikum ❤

Hai korang.. Anda nampak saya flawless ke? Ramai yang puji rabia sejak akhir-akhir ni.Especially kawan-kawan lah puji .

Diorang kata muka kak cantik,flawless,lawa dah lah...Alhamdulillah semuanya ciptaan daripada Allah swt 

Tips nak cantik? 

1. Hati mesti bersih
2.Banyakkan berzikir dan lain-lain
3. Amalkan makan supplement yang ada kkm
4. Banyakkan minum air kosong
5. Diet secara sihat
6.Banyakkan makan sayur-sayuran dan buah-buahan
7.Jaga kebersihan diri
8.Jaga dalaman dan luaran

Selain itu,rabia makan supplement..Tapi tak semua supplement rabia makan tauu..Rabia amalkan jus pati delima gulsan,biolife fish oil(minyak ikan) dan vitamin c flavettes

Produk apa yang rabia pakai? Setakat ni rabia pakai face relaxing treatment by fellera beauty,scrub beras soya by fellera beauty & nutrimetics

ESP SHAKLEE juga rabia amalkan.. Nanti nak try supplement lain jugak.shaklee or fellera beauty..









Flawless ke? Hehehe..Dap dap je pelembab nutrimetics dan krim nutrimetics lepas tu pakai bedak compact powder nutrimetics lepas tu pakai blusher nutrimetics akhir sekali pakai lipstick.Dah siap....

Kadang-kadang kalau tak ingat nak pakai lipstick..rabia pakai lipmatte vanessa magnolia fellera beauty tu..

Flawless korang cakap? Muka rabia ni ada jugak jerawat tumbuh kecik-kecik je.Tapi rabia akan pastikan jerawat ni akan hilang.. 

Jerawat naik sejak makan makanan berminyak ni.Apasal lah rabia ni tak jaga pemakanan ni..
Ikut selera sangat ni..Kan dah susah naik jerawat.Tak apa produk kan ada.

Besarnya cermin mata rabia..Rabia memang jaga sangat bab penampilan diri ni..Kita ni kan sebagai wanita haruslah jaga penampilan diri dan juga kecantikan serta kesihatan.

Cantik untuk diri sendiri..Bukan kerana nak cantik sebab nak suruh orang lain puji ya.
Obses nak cantik ni..

Lepas ni rabia akan banyak post gambar rabia dalam blog ok? Nak cantik? Ikutlah petua kecantikan rabia ya.

#obsesnakcantik

Berbaju hijau bertudung hijau nak cantik pakailah produk semulajadi
Jagalah kecantikan dan jugak kesihatan awak
Nanti makin ramai orang menyukai

Blogger tercomel : Rabiahtul adawiyah abdul ghani 

Catat Ulasan

13 Ulasan

  1. banyaknya produk mahal-mahal awak, huhuhu. Bestnya.

    BalasPadam
  2. Ada jer produk yang murah, nak cantik, putih gebu dan flawless, boleh pm sy by whatsapp 01137415783....

    BalasPadam
  3. sy dulu pon pakai nutrimetics jugak.. best jugak produk tu..

    BalasPadam
  4. Tips yang bagus untuk dikongsikan Rabia.. Akak takde makan apa-apa suplemen sebab dah cukup khasiatnya dalam badan akak nie, hihi.. Dah terlebih kot.. hihi

    BalasPadam
  5. Pandai rabia make up ye. Kak ana fail bab make up ni.

    BalasPadam
  6. rabia comel sokmo! mcm anak mami....

    BalasPadam
  7. waaa.
    tapi memang betul muka rabia tak nampak scar dan jerawat.
    mek nk jaga muka tu time ingat memang pakai la, time tak ingat memang buat tak ingat terus. haha

    BalasPadam