Timorfest kuala terengganu

Assalamualaikum..Selamat malam..

Petang tadi rabia pergi timorfest..Rabia nak beli innersnowcap dengan mua (makeup artis) Kak yana lah kan.Mua yang rapat dengan rabia kan.

Event ini berlangsung pada 25-27 Januari 2018


Foto TimorFest.

Rabia beli inner snowcap rm 10 sehelai je tau..tak sabar nak pakai ni..


Next time kita jumpa ya kakak mua comel ni..Yang rabia selfie hari tu kan.Ada rabia update dalam blog hari tu.Dialah makeup artis tu.

Jom shopping dekat timorfest ni

Tak lupa jugak rabia beli baju kebarom.Harga asal RM320..Tapi sebab promosi dia bagi harga paling murah sangat.. RM 150 je tau.


Tak sabar nak pakai dekat kolej nanti.Seriously lawa sangat baju ni..I nak sangat pakai baju ni.

Dah like pun fanpage lidya couture Kuala Lumpur ni..Nasib baik rabia pergi booth dia awal-awal kan

Esok hari last timorfest ni..Cepatlah serbu booth ya..
Berpinar-pinar lah mata korang nanti nak shopping apa kan..

Rabia cukup lah beli 2 jenis ni je. Inner dan baju kebarom je.

Next time nak shopping dekat butik pulak.


Lawa kan inner berhantu rabia pakai ni.


Saya penulis blog yang paling cantik :

rabiahtul adawiyah abdul ghani

Catat Ulasan

9 Ulasan