Bawal RM 10

Assalamualaikum..Hai korang.Selamat pagi..

Semalam rabia beli tudung bawal ni RM 10 je.

Bawal apa entah nama nya..



Cantik kan ☺ bawal rambutan ke ni ? Hahaha.. Ke bawal organza? Entah lah tak tahu nama tudung ni.

Rabia pakai je.First time pakai tudung ni ☺ Lawa sangat lah..

Nanti nak beli lagi lah.Rabia beli dekat Mydin Mall je ni ☺

Cantik nya tudung ni. Rabia kan muda lagi.

So kena lah bergaya kan ☺ Banyak warna tudung ni. Tapi rabia pilih warna ni je

Nanti rabia nak pakai tudung bawal lah ☺

Orang cakap pakai tudung bawal nampak ayu

Oklah rabia nak masuk class ni ☺ Wish me goodluck ok?

Blogger tercantik : Rabiahtul adawiyah abdul ghani

Assalamualaikum ☺

Catat Ulasan

2 Ulasan