Bubble rice - Fikah jual

Assalamualaikum..

Hai korang..Rabia gembira sangat tengok kawan-kawan rabia berniaga.Suka rabia tengok diorang..

Diorang ada semangat untuk mencari rezeki melalui bisnes.

Rabia beli bubble rice dengan kawan sekolej rabia.

Rm 6 je ☺ bubble rice ni.Rabia tak makan lagi bubble rice ni.Nantilah rabia makan ya.

Perutku masih kenyang..Apa-apapun rabia nak ucap tahniah kepada sahabat rabia yang bersungguh-sungguh dalam berniaga.

Semoga awak dimurahkan rezeki selalu.Tolong amin kan ya.Amin..


Hashtag #supportbisneskawan . I reka sendiri hashtag tu .. Jom pakat ramai-ramai support bisnes kawan-kawan anda..

InsyaAllah hari ini kita tolong orang.Nanti giliran kita orang lain pula tolong kita waktu kita dalam kesusahan.

Rabia suka support bisnes sebab zaman sekarang kan zaman ekonomi merundum.So dengan bisnes lah diorang dapat rezeki..

Kalau bukan kita yang tolong mereka? Siapa lagi nak tolong mereka?Tak semestinya support bisnes kena beli . Like dan share apa kawan anda menjual tu di dalam facebook tu pun dah cukup support dah.

Nanti akak rasa ya adik fikah..
Akak beli ya ..

Jangan lupa hashtag #supportbisneskawan ..

Blogger tercomel : rabiahtul adawiyah(Rabia)

Catat Ulasan

5 Ulasan