Jumaat, 12 Januari 2018

Bawal chiffon RM 12

Assalamualaikum.Selamat pagi.Rabia nak tunjuk bawal chiffon RM 12. Rabia beli dengan kawan rabia sendiri ni. Lama dah dia suruh beli dengan dia.So rabia pun beli lah .Dia dah up feedback rabia dalam facebook dia.

Cantik tudung ni.Saya beli ya syirah.Rabia whatsapp dia .Rabia cakap akak nak beli tudung ni. Warna biru.Esok tu dia bawa tudung ni dekat kolej. Dia terus bagi dan rabia bayar lah.. My lecturer tanya apa tu dalam plastik tu?Rabia cakap tudung lah cik.

Support kawan rabia berbusiness.So rabia beli lah satu tudung ni kan.

Rabia sekarang suka pakai bawal.Pakai bawal ni nampak ayu je.Dah bosan palao instant shawl dua muka tu.

Nanti rabia nak beli tudung bawal chiffon lagi lah.Ada je harga murah lagi berbanding RM 12 tu.

Tapi tak apalah rabia support kawan rabia berbisnes.So rabia tak kisah pasal harga ni.

Siapa suka pakai bawal kat sini? ANGKAT TANGAN 🙌🙌.. 

Pakai bawal pakai cermin mata 
I tengok u suka berfesyen 😘

Rabiahtul adawiyah abdul ghani 🙆 

7 ulasan:

  1. Actually saya pun pernah try tudung tapi nampak muka square Sgt haha. Nice color

    BalasPadam
  2. Akak suka colour biru tu. Cantik sangat dimata.

    BalasPadam
  3. da lama tak pakai bawal.. asyik lilit je hehehe..

    BalasPadam
  4. chiffon is never for me. haha

    BalasPadam
  5. Dah lama tak pakai bawal. Tapi tengok orang pakai lawa macam nak try kembali berbawal jugaklah. ^^,

    BalasPadam
  6. mek pakai shawl yang RM10 je. bawal tk sesuai dah dengan mek.

    BalasPadam

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI