Post Page Advertisement [Top]

Assalamualaikum.Selamat pagi.Ya rabia join group blogger pula dalam whatsapp.Kalau ada event apa-apa ke.Rabia boleh lah join.


Rabia join group Propa Rangers. Doakan semoga rabia berjaya dalam dunia blogging.

Rabia sangat aktif dalam dunia blogging? Setiap hari kan rabia menulis blog.

Macam karangan lah pulak rabia mengarang ni.

Rabia juga bukan sekadar rajin menulis blog.Tetapi rabia juga rajin blogwalking blog orang lain.

Kalau boleh rabia nak blogwalking semua blog je.Tetapi rabia tak sempat nak blogwalking semua blog.

Rabia ni rajin kan? Yelah rajin teramat sangat.

Nanti rabia nak join event yang dianjurkan oleh blogger.

Kalau event diadakan di terengganu rabia join jugak.

Alhamdulillah rezeki sejak jadi blogger.Ramai yang puji rabia.Diorang kata rabia rajin menulis blog.

Blogger tercantik : Rabiahtul adawiyah abdul ghani 

12 ulasan:

  1. bagus rabia..jom la komen kat blog akak pulak..ada hadiah utk pengomen terbanyak...menarik kan..hihihi...saje nk bg pnghargaan utk sesiapa yg dah lawat blog..

    BalasPadam
  2. wah best lah ada group whatsapps blogger

    BalasPadam
  3. free nnt mai la join GA akak kay rabia dear

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    BalasPadam
  4. bgs rabia... kekalkan momentem...

    BalasPadam
  5. Rabia memang rajin. Kak LeYa pun suka baca blog Rabia yang santai2 je

    BalasPadam
  6. Kita dulu aktif juga,tapi dah jarang nak join giveways,contest ke blogwalking. Penat. Cuma still update blog bila ada masa.

    Eh,cuba kongsikan group fb / whatsapp utk sesiapa yg nak join komuniti blogger.

    BalasPadam
  7. wahh bestnya dapat appreciation untuk usaha selama ni. Congrats rabia :)

    BalasPadam
  8. tahniah rabia.
    moga blogging ni menjadi keuntungan yg besar buat rabia dan yg lain.
    mcm aida, tak brape dpt join event.
    satu sebab, di melaka tak brape nak ada event.
    kedua, tak brape nak free :) hi hi hi hi...

    BalasPadam

Bottom Ad [Post Page]