SELFIE

Assalamualaikum..hai korang..selamat malam..Malam ni rabia nak share gambar rabia yang paling comel.


Ya.Rabia memang lama dah tak selfie kan.Disebabkan phone rabia yang baru ni problem.So rabia selfie ni pun guna kamera sony je.

Korang suka selfie ke? Selfie is my hobby.Cepat sangat ambik gambar ni.Entah lah kalau cuci gambar nanti.Blur ke tak gambar ni.

Takapalah gambar ni just nak buat kenangan je.I saja je nak share gambar-gambar dengan korang.

Masa ni rabia ada dekat rumah.Gambar no 2 tu rabia selfie pada pagi tadi lagi.Sebelum pergi ke kolej wajib selfie dulu.

Mestilah selfie dulu.Rabia nak tengok rabia cantik tak hari ini.Hahahaha..

Adakah selfie sekadar hobi? Atau memang wajib ke selfie? Kalau macam rabia.Rabia ada pendapat sendiri.

Rabia selfie lepas tu rabia save gambar-gambar ni dalam pendrive lepas tu rabia akan cuci gambar dekat kedai gambar.

Sebagai kenangan lah.That why i like selfie.
Kalau macam korang memang suka selfie ke? Atau ketagih dengan selfie ni?

Jom selfie..Hehehe..Kalau boleh rabia nak sangat selfie bersama pembaca blog rabia dan juga blogger-blogger.

Oklah rabia dah nak tidur dah..Goodnight..Esok nak pergi ke kolej .

Yang penat menaip"

Rabiahtul adawiyah abdul ghani 

Catat Ulasan

5 Ulasan

  1. Dah jarang selfie. Ikut mood kalau nak selfie.
    Ika datang singgah sini ya. https://ikashoid.blogspot.my/

    BalasPadam
  2. Comel je gambar Rabia ni.. Hahaha... Jom singgah KL kalau nak jumpa blogger-blogger..hehehe..

    BalasPadam
  3. rabia cantik gamba awk yg warna merah ke maroon tu..rabia putih, mmg lawa sgt pakai mcm tu...menyerlah youuu !

    BalasPadam
  4. comel adik sorang ni.
    aida kalau selfie, dgn anak2 aje.
    sgt jarang la selfie sendiri, segan.
    tak secantik rabia :)

    BalasPadam