Jumaat, 16 November 2018

Before & after makeup tool, and makeup accessories

Assalamualaikum semua. Sambil-sambil buat assigment sambil-sambil tu jugak nak menulis blog.

Dah nak juling mata ni mengadap 24 jam kat assigment. Nanti sakit kepala pulak. Dahlah kerap sakit kepala sekarang mengadap laptop.

So i nak rest sekejap apa kata i cerita pasal before & after makeup tool,beauty tool and makeup accessories rabia ni.


Gambar yang sebelum nya adalah yang ini : First picture




Before 




Gambar yang kedua nya pulak :


Pagi-pagi lagi rabia dah susun tau. Selepas solat subuh,mandi,lepas tu kemas lah alat-alat mekap ni semua..Berselerak sangat.Sakit mata pulak menengoknya...





After 


Dan rabia nak tanya pendapat u all jugaklah perlu tak rabia beli makeup organizer? 

Banyaknya produk dan barang makeup rabia.. Tu lah nak tanya opinion u all jugak perlu tak rabia beli makeup organizers?

Rabia suka makeup organizer yang ini.. Dalam banyak-banyak makeup organizers rabia suka yang ini.Sebab nampak cantik dan kemas teratur je.



Makeup organizers


Dalam banyak-banyak makeup organizers rabia suka yang ini. Sebab colour dia cantik,ada laci pulak tu.

Design nya pulak cantik kemas teratur je.. Cantiknya. My birthday bulan 12 ni.

Kalau ada yang sudi bagi hadiah sebuah makeup organizers ini okey jugakk 

Hehehe..Gurau je lah. Kalau yang sudi bagi surprise gift for me i terima je. Walaupun i dah dapat banyak hadiah from contest kan.

Tapi kan,rabia tak ada lagi makeup organizers ni. Rabia pergi kedai mr diy kan kat Kota Bharu hari tu kan. Ada je makeup organizer. Tapi kalau yang macam gambar di atas tu tak adalah.

Frust pulak.. Nak cari mana lagi ni makeup organizers macam gambar di atas tu ya? Siapa-siapa tahu boleh beritahu pada rabia ya.

Okeylah rabia nak solat zuhur ni.Assalamualaikum..

Rabia


7 Comments:

  1. banyaknya barang mekap up rabia

    BalasPadam
  2. Wow banyaknya... beli je sebab akan bertambah lg koleksi makeup rabia nnt..

    BalasPadam
  3. beli je nanti sedap mata memandang

    BalasPadam
  4. banyaknya alat makeup rabia..:)

    BalasPadam
  5. elok ada make up organizer sebab lebih tersusun, aira beli dekat mr diy je, kalau nak cantik kena tengok dekat shopee :)

    BalasPadam
  6. Beli je rabia..nanti nampak lebih kemas dan lebih tersusun lagi

    BalasPadam