Ahad, 18 November 2018

Makeup artist terharu lah

Assalamualaikum. Rabia perasan jugak lah my mua melihat my status whatsapp . 

Heheehe.. Allah kak. Rabia ni jenis suka support orang berbisnes. 

Yang ni i cuci gambar tau nanti. I beli frame. Thank you sebab sudi baca blog Rabia.

I lagi terharu tau kak. Hehe.. 3 hadiah dah dapat from you sis.




Cuci gambar nanti ni . Hehe. Sebenarnya Rabia selain daripada support orang berbisnes. Rabia jugak support artis-artis jugakk.

Siap cuci semua gambar selfie tau. Sebab picture hilang dah dalam laptop tu. Nasib cuci gambar awal-awal. 

Nanti i buat Photobook pulak lah. Hehehe. Bulan 12 ni birthday kak Yana jugak kan.

My birthday 21/12/1996 . Tak sabar nak tunggu siapa yang akan wish my birthday hehehe.

Kenangan tu kak . Sebab tu Rabia screenshot tu.

Okeylah nak tengok gegar Vaganza ni.

Rabia 

9 Comments:

  1. kadang ada bagusnya rabia buat macam tu sebab kenangan. contoh macam mek ni, kenangan blogging dulu semua takada. tak print, tak simpan baik dalam laptop. pendek kata lebih baik kita simpan di tempat yang takkan hilang. macam rabia buat tu. simpan kenangan di blog sebab blog insyaAllah takkan luput.

    BalasPadam
  2. Wah bday rabia pun bulan 12 jgk yeaaa

    BalasPadam
  3. Wow syoknya sapa yg terpilih dapat update dalam blog Rabia. Rajin betul Rabia ni. Btw, birthday kak Qiya pun bulan 12 jugak tau. 14/12/1987. Hehe

    BalasPadam
  4. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    BalasPadam
  5. Kak ekin selalu sharing apa menang contest dekat blog masa tu aktif macam rabia loni dah kurang hihihi

    BalasPadam