Isnin, 12 November 2018

Hadiah contest @valueq_global

Assalamualaikum.. alhamdulillah rabia menang contest lagi lah.Rezeki bercontest. Actually lama dah rabia menyepi dari bercontest kan. Mesti u all perasan kan. Mana ada rabia tag nama orang dekat facebook lagi kan.

Sekarang ini rabia join contest/giveaway dekat instagram dan blog. Sebab di dalam facebook rabia sudah left dari group contest.





Tq valueq global.. Cantik sangat Moon Lamp tu. Macam-macam warna lah ada. 

Siap letak dekat atas meja belajar tau. Rezeki rabia melalui contest. Rezeki kita tak sama dengan orang lain kan.

Rezeki bercontest.. Alhamdulillah.. syukur sangat-sangat. Lepas ni menang apa pulak ye? Entahlah rezeki bercontest ni join je terus dapat. Fuh sekelip mata je menang kan..

Tup tup poslaju hantar hadiah contest di depan pintu rumah dah.

Baru-baru ini rabia menang jersi najib assaddok,lepas tu menang sejambak bunga pink,menang topup dari blogger sha,sekarang menang lamp moon ni pula.

Rezeki contest. 

13 Comments: