Khamis, 8 November 2018

Klinik Kulit HSNZ

Assalamualaikum.. Hurmmm hari ini Rabia pergi hospital . Rabia ada temujanji dengan Dr kulit. Sakit jugak lah Dr ni tarik bintik-bintik kecik kat bawah mata ni. Sampai bengkak muka Rabia. Bintik-bintik kecik macam jerawat.. Rabia tak nak buat tau. Tapi disebabkan bimbang pulak makin banyak naik kan. So terpaksa buat lah.. Dr siap tanya awak nak buat ke tak? Aku jawab je buatlah. My mum tanya nurse. Kena suntikan tak? Nasib dia jawab tak ada suntikan pun. Rabia beritahu dah ke my mum kalau kena suntikan ke. Memang rabia tak jadi buatlah. U know me aku takut suntikan.. Jarum-jarum itu membuatkan rabia jadi fobia.





Selfie sebelum ambik no giliran 



Medicine 



Klinik ENT
Klinik Kulit
Klinik Plastik - Untuk letak silicop ke apa entah ye untuk my operation jantung berlubang tu. Untuk parut tu jadi mengecil lah
Klinik MOPD - Jantung berlubang 
Klinik Gigi 

Tq my parent umi dan ayah sebab selalu temankan rabia pergi klinik dan hospital.

7 Comments:

  1. Kenapa dgn muka rabia tu.. Bintik2 apa

    BalasPadam
  2. Kenapa dengan kulit bawah mata Rabia?

    BalasPadam
  3. Kenapa dengan kulit muka rabia

    BalasPadam
  4. Bintik2 apa tu? kalau milia seed akak pun ada..huhu

    BalasPadam
  5. apa masalah kulit muka rabia tu..jerawat ke

    BalasPadam