Kelengkapan study sepanjang aku belajar di Unitar

Assalamualaikum.selamat malam semua.hmmm..Rabia nak share kelengkapan study rabia sepanjang belajar di unitar ni..

Inilah antaranya yang rabia selalu sangat bawa semasa rabia belajar di unitar ni.


Inilah peralatan yang selalu rabia bawa untuk pergi study di unitar

Ada lagi yang rabia tak snap gambar tu.Hehehe..Antaranya laptop lah selalu sangat bawa ni. Ke hulur ke hilir ku bawa kan laptop yang berat tu.

Itu fail yang bercorak tu. Rabia letak lah kertas-kertas nak jawab soalan exam,nota tu semua,assigment.Fuhhh banyak sangat assigment.Stress tau.

Buku momentum internet tu rabia catat nota lah.. Apa yang lecturer cakap di depan tu. Rabia catat lah dalam buku yang rabia menang contest tu.

Pencil box colour blue tu..Besar kan pencil box tu. Macam-macam lah rabia letak dalam tu. Pen hitam yang tak ada dakwat pun rabia letak eh? Buang je lah.hmmm..

DSKP - Buku tu rabia print and binding..

Pencil box kecik comel rabia letak lah magic pen tu semua..

Sorrylah pic laptop rabia tak sempat nak snap.So itu saja lah rabia nak cerita pada malam ni.Goodnight.Assalamualaikum.

Catat Ulasan

12 Ulasan

  1. Selamat menuntut ilmu Rabia :)

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/10/lazada-1111-blogger-contest-biggest-one.html

    BalasPadam
  2. rajin betul bawa laptop kehulu kehilir..tak berat ke tu?

    BalasPadam
  3. bab2 beli alatulis ms belajar ni best..skrg ni kat ofis..semua harap dr ofis je lah...mls dah nak beli sendiri punya..kihkih

    BalasPadam
  4. Those are cute and the love the file :)

    BalasPadam
  5. Seronoknya zman belajar enjoy the moment rabia

    BalasPadam
  6. seronoknya zaman belajar..semoga dipermudahkan

    BalasPadam