Khamis, 22 November 2018

makan kfc bersama umi dan ayah

Assalamualaikum.Hai u all.. Makan kfc bersama umi dan ayah petang tadi..

Lama dah rasanya nak makan kfc ni. Tadi hold dulu lah.Sabar dulu.Last-last rezeki  makan di kfc jugak.

Tapi tak habis lah pulak.Rabia ni kan suka order banyak-banyak.Malam ni makan seketul ayam kecik je.








Malam ni makan seketul ayam. Sambil submit assigment tu makan lah seketul ayam ni tu.

Thank you umi snap my picture.Sekian lama tak berblogging ni.Rasa rinduuu sangat dekat blog ni.

Tak cantik betul gambar tu.Hurmmm..muka tu macam terpaksa senyum je.

Dahlah makeup cair dah..

Rabiahtul Adawiyah - Rabia 

13 Comments:

  1. sedapnya KFC! lama dah tak pekena ni!

    BalasPadam
  2. selamat menikmati hidangan KFC tu.

    BalasPadam
  3. waaa. well done rabia. memang muka siapkn assignment tu

    BalasPadam
  4. alamakkk. rabiaaa ni saja je buat org terasa tekak nak makan kentang putar dgn cheesey wedges tuu tauu!

    BalasPadam
  5. Gochujang tu kureng sikitla dengan selera tapi ayam yang biasa, akak tak tolak..all the time feveret..

    BalasPadam
  6. KFV favorite anak kak ana. Pantang nampak mesti nak beli.

    BalasPadam
  7. fevret akak tau kfc ni.. sedapnya lahh.

    BalasPadam
  8. lepas tengok rabia makan kfc terus rasa mcm nk g beli jgk ni.huu

    BalasPadam
  9. Sis belum rasa KFC baru ni sebab masih setia dengan original recipe..

    BalasPadam
  10. Terliur pulak rasanya bila tengok ayam kepcie.. Rabia, akak tag nama awak.. Jemputlah join..

    https://www.shikinrazali.com/2018/11/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    BalasPadam
  11. Dah lama teringin nak makan KFC ni tp belum dapat lagi RA.... Semalam
    ingat hari ni nak makan, hari ni pun mcm belum tentu boleh makan je huhu

    BalasPadam
  12. hari tu try jugak la yang ayam cajung tu..tapi tulah..tak memenuhi citarasa langsung

    BalasPadam