Sabtu, 24 November 2018

Ask me a question

Assalamualaikum. Morning. Semoga dimurahkan rezeki. Rabia ada dekat hospital. Macam biasa lepas ambil darah hari tu. Hari ini jumpalah doktor. Doakan Rabia ya. Lambat lagi tunggu pendaftaran ni. Lambat jugak doktor mari ni. So Rabia berblogging dulu lah .

Antara soalan yang ditanyakan :















Inilah antara soalan yang ditanya dekat Instagram.


Assalamualaikum semua . 

14 Comments:

  1. byk soalan berkaitan blogger tu :)

    BalasPadam
  2. Semoga Rabia dipermudahkan urusan..

    BalasPadam
  3. Semoga dipermudahkan urusan rabia kat hospital..

    Akk tak pernah lagi try buat ask me question.. Nanti nk try lah hehe

    BalasPadam
  4. rajin jawab soalan tu hahaha nak try buat gak nanti

    BalasPadam
  5. Ramai nya yang bertanya. Kak ana nk buat juga lah. Nanti rabia tanya ye. Hehe

    BalasPadam
  6. wah banyak tu soal jawab!hehe

    BalasPadam
  7. waaa dik. femes gitu. mek kalau open belum tentu dapat soalan banyak ni. hahahahahahaha

    BalasPadam
  8. Banyaknya soalan yang dikemukakan... hihihi

    BalasPadam
  9. kalau akak buat macamni krik krik je dik haha. Anyway semoga Rabia cepat sembuh ye :)

    BalasPadam
  10. Salam kenal RA.... Ha a selalu jugak hakak tengok artis artis menjawab soklan mcm ni kat insta.... Camne benda tu boleh keluar ?
    Hakak setakat tengok jerlah RA hihi...tak reti hahaha

    BalasPadam
  11. Tak sempat nak tanya soalan aritu, busy kat Perak..

    BalasPadam