Selasa, 20 November 2018

Cuci Gambar

Assalamualaikum. malam ni Rabia nak share pasal cuci gambar. Sambil lukis pelan lantai kindergarten ni. Sambil tu berblogging. 




Setiap gambar itu adalah kenangan

Dahlah laptop ada kat kedai computer. Ni berblogging pun guna tab tau.

Nasib jugak ada computer dekat rumah . Hehe.

Cantik kan gambar Rabia cuci tu. Kenangan paling indah dalam hidup ku. 

Sampaikan header blog lama pun Rabia cuci sekali. 

Kalau tak cuci kan menyesal nanti. 

Nanti beli frame pulak. Hehe. Nak hias cantik-cantik dekat bilik nanti. 

Lepas ni photobook lah pulak ? Kalau cuci gambar pun. Rabia cuci untuk kawan-kawan. My mua,and kenalan yang rapat dengan Rabia. And my lovely cousin too.

Album nanti Rabia share di entry lain okey? Album ni lain daripada yang lain. Tak koyak pun gambar. 

U all sempat Photobook tak? Cuci gambar? Beli frame tak?

Ada jugak gambar yang hilang dan tak sempat nak cuci.

It's okey. Next time boleh selfie kalau jumpa rabia depan-depan. Hehe 

Gambar bercontest pun cuci jugak. Bagus betul Rabia.

Kenangan kot. Hilang gambar kan menangis di tepi bucu katil. 

Hehe. Setiap gambar ada cerita . Setiap gambar ada kenangan. 

Ikhlas daripada saya : 

Rabia 

9 Comments:

  1. Betul, kalau x cuci kalau simpan dalam external pon boleh hilang sebab rosak.

    BalasPadam
  2. Mrs. A cuci selected gambar jer... tak larat nak cuci semua.

    BalasPadam
  3. Dah lama tak cuci gambar..kalau hilang gambar dari phone pun, sis redha. Haha..banyak kali dah gambar hilang ni..

    BalasPadam
  4. setiap gambar ada kenangan sendiri.. bagus jgk cuci gmbar boleh simpan.

    BalasPadam
  5. Adalah jugak sesekali cuci gambar RA....Sejak tak pakai filem mcm dulu dulu mmg jarang sangat mencuci gambar... Tak best sebenarnya kan. Tak de kenangan...

    BalasPadam
  6. gambarnya cantik-cantiik... btw Bia, thanks yah sudah follback blogku.. Terimakasihh^^

    BalasPadam
  7. perghh kagum orang yang rajin cuci gambar ni hahaha

    BalasPadam