Khamis, 15 November 2018

Special gift for u my fav makeup artis

Assalamualaikum.Alhamdulillah baru selesai submit assigment 1. Assigment 2 belum siap lagi. Malam ni rest dulu..Hehe..

U all ingat kan rabia bagi special gift for my favourite makeup artis.
Rabia siap update status dekat whatsapp tau.


Lepas tu kak yana ucap apa agak-agak korang? Hehehehehehe...

Tengok next picture okey..huhu..She make me happy tau..



Lepas tu yang paling membuatkan rabia happy adalah sebab kak yana offer nak makeup  kan rabia tau..

Tapi rabia kulit sensitif. So nasib baik lah rabia ada beli span dekat butik LJ hari tu.

Lepas ni nak beli brush makeup lah. Sebab rabia tak nak pergi hospital dah. So rabia kena beli dan makesure product yg sesuai dengan my skin..


Memandangkan rabia pun dah banyak koleksi brush makeup dan beg mekap pun dah ada..

Tapi buat masa sekarang rabia tak free lagi.. Busy with my study. So lepas exam maybe rabia akan whatsapp akak semula.

Yeahhh thank offer and sudi nak makeup kan rabia. Actually memang lama dah nak merasa air tangan seorang MUA yang sporting dengan rabia ni..

I kahwin nanti memang kena hire kak.Sebab pengantin kak semuanya cantik-cantik makeup nya.


Alhamdulillah kenal kak yana melalui facebook je. Lepas tu tiba-tiba je fb kak ada dlm list my fb walaupun tak jadi rakan fb kn.

Lepas tu rabia scroll fb kak yana and terus add fb dia.Lepas tu bila tahu yang kak yana seorang makeup artis and owner boutique.

I terus cari booth dia dan butik dia tau..First jumpa butik kak,kenal kak,shopping dengan kak,lepas tu sembang-sembang.

Lepas tu terus selfie dengan kak yana. Gambar di atas itu adalah first time jumpa kak yana.

Kak yana pun selalu je beri hadiah pada rabia.

Antara hadiah rabia dapat :

Suikone blusher
Topup
Handbag putih

Sebab rabia rajin komen dekat wall facebook dia.

Semoga persahabatan kita ini kekal hingga ke jannah.Sayang kakak..

Yang benar :

Rabia

4 Comments:

  1. last org mekapkan muka time kahwin bulan 2 haritu. huhuu. lain beno kalau mekap sendiri dgn MUA mekapkan ni..

    BalasPadam
  2. bertuahnya rabia sbb dah ada makeup artist sendiri..

    BalasPadam
  3. Best klau org makeup kan muka kita tau..kak liez sekrg velajar la sikit makeup sikit2 sbb nak g event kena lah senonoh sikit hihihi

    BalasPadam
  4. Wahhh bestnya rabia. Nanti mesti berbeza muka tu kan

    BalasPadam