Selasa, 1 Januari 2019

Thank you for wishes my birthday my fav mua

Assalamualaikum.Selamat tahun baru 2019. Makin tua dah rasanya.Umur 23 dah masuk tahun baru ni. Semoga azam u all tercapai.

Thank you for wishes my birthday my favourite makeup artis. Nanti rabia datang butik kak. Nak ambik hadiah. Allahu..Alhamdulillah rabia dikelilingi orang yang baik-baik.

Thank you kak yana sebab always bagi hadiah pada rabia.Banyak hadiah rabia dapat daripada kak yana.

Rabia lagi terharu dapat kenal kak..Kak seorang yang baik hati.



Welcome kak..Thank you for surprise gift hehe.. Thank you sebab layan kerenah customer kak ni. 

Rabia always support kak.. Selalu ada yang cakap macam ni kan

customer boleh jadi kawan.

Rabia selain support kak yana dari segi komen emoji di facebooknya.Rabia juga salah seorang regular customer kak yana.

Kalau u all kahwin nanti or bertunang boleh hire kak yana for makeup ok

Kalau u all perasan rabia selalu share posting business kak yana kan dekat FB rabia.





14 ulasan:

  1. Selamat tahu baru and happy birthday ~

    BalasPadam
  2. Selamat Tahun baru Rabia.. ^^

    BalasPadam
  3. Oo.. patutlah. Btw selamat tahun baru rabia

    BalasPadam
  4. Bagusnya rabia ada ramai org yg menyayangi diri rabia.
    Jom join segmen d blog abam kie? Tq...

    BalasPadam
  5. Happy Belated Birthday and Happy New Year.

    Jom join giveaway kak Mya :)
    http://www.myarosli.com/2019/01/birthday-giveaway-by-mya-rosli.html

    BalasPadam
  6. eeh birthday ya.. happy belated birthday.
    semoga sihat selalu dimurahkan rezeki dan ceria2 selalu ^^

    BalasPadam
  7. Happy belated birthday rabia

    BalasPadam
  8. Oh, lepasni takyah susah-susahla Rabia nak cari MUA untuk majlis kahwin kan?

    BalasPadam
  9. Happy Belated birthday Rabia. Best dapat hadiah tu

    BalasPadam
  10. oic. k yana make up artis.
    baguslah dik.
    bisnes into friendship :)

    BalasPadam