7 years challenge




#7yearschallenge

Assalamualaikum..Macam best lah pulak main #7yearschallenge ni
Rabia scroll-scroll instagram tadi.Ramai pula yang main game ni ye.Sampaikan rabia pun terjebak sekali.

Artis pun sama jugak. Siap letak gambar zaman muda-muda dulu.Letak gambar dari zaman sekolah lagi tu.

Ya dulu ramai yang hina rabia. Orang hina rabia. Rabia tak cantik.Ada jerawat . Sedih tau. Siap mengadu dekat my mum.Cakap ada yang kata rabia tak cantik.Hodoh.

Sampaikan tak nak pergi sekolah sebab malu kawan-kawan hina rabia. Tapi i pergi sekolah macam biasa je. 

Dalam hati menangis..Sampai hati orang hina rabia macam tu sekali.Tak cantik.berjerawat tu semua.

Sekarang flawless dah. Nanti nak photobook lah gambar ni buat kenangan kan.

Rabia nak gelak lah pulak tengok gambar tu. Hodoh nya aku. Dahlah tudung pun macam tak ok je.

Berjerawat pulak tu. Gambar tu time rabia pergi singapore. Tak silap rabia umur rabia masa tu 17 tahun.

Sekarang umur rabia 23 tahun dah..

U all letak lah sekali gambar #7yearschallenge ni



Catat Ulasan

15 Ulasan

  1. wahhh rabiah..skrg makin comel lah..

    BalasPadam
  2. Ya.. Boleh nampak ada perbezaan skg lebih comel :)

    BalasPadam
  3. mesti lah lagi cantik dari tahun ke tahun, kannnnn. jemput baca kak mek punya

    http://www.mekyunie.com/2019/01/10yearschallenge-so-much-had-been.html

    BalasPadam
  4. Comel la awak...

    https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2019/01/segmen-drop-your-link.html

    BalasPadam
  5. Nampak perbezaan ketara Rabiah..
    Takpe biarlah apa orang kata Rabiah, janji hati kita baik.. Rupa paras tak kekal lama..

    BalasPadam
  6. Dulu & sekarang sama-sama cantik :D

    BalasPadam
  7. Wah rabia..makin confident la. Tahniah ye

    BalasPadam
  8. Ok je Rabia mama the maintain comel

    BalasPadam
  9. Setiap orang ada rupa cantik.. Sempurna dah Allah buat.. Jangan hirau apa orang kata Rabia.. Syukur ye kita dapat rupa yang sempurna ada mata, hidung, mulut. Alhamdulillah 2019 ni nampak lagi lawa tu

    BalasPadam
  10. Awat 7years je? Tak buat 10yearschallenge? Akak cari gambar tak jumpa..malasla nak buat..haha

    BalasPadam
  11. Nampak perbezaan yg ketara

    BalasPadam
  12. sgt lain!
    semakin cantik dan matang.
    akak lom lagi nak mencari gambo 10 years ago, rabia.
    malas nyer nak buka desktop.

    BalasPadam
  13. dulu tak reti pakai skincare, make up lagi rabia..so biasa la..k.fiezz dulu pun sama..dah makin meningkat usia ni baru pndai jaga muka..mekap la..mask la..facial la..tu yg hasil dia skrg, kira okey la..haha

    BalasPadam