Rabu, 16 Januari 2019

Beli cool blog black premium milk tea and cofee

Assalamualaikum hai u all . Rabia beli black premium milk tea & coffee yang berharga RM 6.50 je.



Cute sangat cawan dia ni 


Rabia siap simpan lagi cawan dia ni. RM 6.50 je. Promosi sehingga 31/1/2019 ni je . Cepat beli sekarang sementara stok masih ada.

Sedap juga black premium milk tea & coffee ni. Rabia beli pun sebab nak cawan yang cute tu lah.

And paling cute kan ada mini love tu. Dulu rabia beli jus kathira kan. Dapat botol cute jugak.Tapi botol tu dah hancur.Pecah dah botol tu. Silap letak air panas.Hehehe.

Cepat beli sekarang. Rabia simpan cawan cool blog ni dalam bilik tau.

Lepas ni dah tak ada dah cawan mini love tu. Jangan menyesal pula ya.Jangan menangis lah kalau dah tak ada cawan cute tu nanti.

Rabia dah pesan ni beli sekarang. Rugi tak beli..

Rasanya agak sedap. 

Rabia scroll instagram cool blog semalam. Apabila rabia melihat black premium milk tea and coffee ni ada kan. 

Hari ini juga rabia pergi beli black premium milk tea and cofee ni.

Yang penting cawan mini love tu comel sangat.Siap simpan lagi cawan tu. 

Cepat dapatkan sekarang ya. 





15 Comments:

  1. Mmm nampak sedap. Ngam untuk minum ptg mcm ni :)

    http://www.imaginasiklasik.com

    BalasPadam
  2. comelnya! lama tak minum kat coolblog

    BalasPadam
  3. wah..nak g bli jgk la..comel cup dia..:)

    BalasPadam
  4. Cool blog ni mmg favourite since zaman sekolah lagi. Sayang betul sbb cool blog kalau kat sini tak byk kiosk dia.. Menarik ni Rabia.. Nak pergi beli lah nanti..

    BalasPadam
  5. sedap sangat ke... nanti saya nak try la perisa tu...

    BalasPadam
  6. nak try la perisa tu... macam sedap je

    BalasPadam
  7. Oh, patutla akak tak pernah dapat bekas ni kat cool blog, short time offer baru keluar ni ye? Nanti nak pi terjah jugakla..nampak best tu..

    BalasPadam
  8. jrg minum cool blog sbb manis sgt. maklumlah skrg dah ada penyakit2..

    BalasPadam
  9. Lama tak minum cool blog.. Rabia ni buat akak terliur pulak nak kena cari ni

    BalasPadam
  10. Suka cool blog. harga dia masih lagi berpatutan.. should try yg ini pulak

    BalasPadam
  11. akak ada sekali beli air di cool blog ni.
    dekat jer dgn umah kiosk nyer.
    tak brape gemar air unsur ais blended :)
    anak-anak suka, tapi dilarang keras. keturunan semput, rabia.
    cepat ajer sakit nyer karang dek sebotol ais blended.

    BalasPadam
  12. suka minum letak topping jelly..

    BalasPadam
  13. Sedapnya cool blog lama x minum

    BalasPadam