Sabtu, 19 Januari 2019

Bergaya dengan baju Gene Martino

Assalamualaikum. Hai u all. Rabia pakai baju kurung Malaysia (cotton) .


Comel ke tidak ? Hehehe. Lawa nya baju ni. Rabia yang pilih warna baju ni.

Ada satu helai lagi warna lain . Tapi bukan design ini lah.

Nak cuci gambar ni. Gambar ini disnap oleh my mum.
Makeup dah cair dah. Hehehe. Tu muka macam masam manis sikit tu.

Manis tak Rabia ni? Hehehe. Jom pergi serbu sekarang juga. Jom beli baju Gene Martino ni.Cantik cantik design Baju dia tau. Corak-corak baju dia memang super hot lah. Cantik sangat .

Masam pula muka Rabia tu. Makeup cair dah . Memang cun baju ni. Dari dulu lagi memang beli dan pakai baju Gene Martino.

Corak baju nya cantik dan sesuai dengan rabia. Ingatkan nak pakai baju ini di hari raya. Last-last pakai baju ni pada hari ini juga.

Pelbagai design baju yang ada di Gene Martino.Menyesal pulak tak beli banyak lagi.Ada beli sehelai baju lagi ni.Tapi bukan design inilah.






11 ulasan:

  1. Sama la..suka beli baju batik kat gene martino..sbb bajunye fit .huhu

    BalasPadam
  2. Cantik..suku warna dan coraknya.

    BalasPadam
  3. nice corak nyer, rabia.
    tapi tu la... akak serik beli di gene martino.
    pernah beli utk anak2. raya pertama, ptg, menetas baju dan kain!
    hu hu hu hu sib baik lah ada beli baju lain tau.
    if not, payah la nak sambung beraya :)

    BalasPadam
  4. Nampak cantik..:)

    http://www.imaginasiklasik.com/

    BalasPadam
  5. Cantik juga corak baju kurung dari Gene Martino ni

    BalasPadam
  6. Comel Dan cantik design baju

    BalasPadam