Sabtu, 19 Januari 2019

Top komentar bulan januari 2019

Assalamualaikum..Kali ini rabia nak bagi 2 pemenang header blog.

1. EJULZ

2. adianiez AIDA




Tahniah kak aida. Anda pemenang top komentar pada bulan januari 2019 ini. Thank for support me .


Tahniah kak Aida..Thank you tau sebab always komen blog rabia ini.

Rabia design header blog untuk kak Aida. TQ so much tau.

Kalau ikutkan hati rabia kan.Nak design semua header top pengkomen blog rabia ini.

Tapi setakat ini rabia mampu design 2 header je ya.

Jom blogwalking and komen banyak-banyak okey?

Kreatif tak rabia edit header tu?

TAHNIAH SEKALI LAGI KAK AIDA.




14 ulasan:

  1. waaa~ lawanya design header tu.. hehe

    BalasPadam
  2. alahai syg ku, rabia :)
    tq so much...

    BalasPadam
  3. dik, akak da tempek kat blog. will be there until end of february 2019.
    maaf. akak x pandai sgt bab edit blog. nak center lah, nak itu lah, x pandai :)
    akak reti edit edit kat blog post aje hu hu hu hu...
    cuma akak deko deko jer image Rabia, tambah burung kegemaran :) ha ha ha ha...

    BalasPadam
  4. Wahhh, nak menang jugak lah. Nak jugak header baru. Tahniah Aida. Gigih, kita tak mampu dah.

    BalasPadam
  5. wahhh tahniahh kak Aida dapat menang header :D

    Rabia.. jemput join segmen akak :) http://www.sayidahnapisah.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    BalasPadam
  6. Tahniah buat penerima hadiah ohsem ni

    BalasPadam